Kesäteatteri-sovelluksen sovelluskuvake

Kesäteatteri-appi

Palvelun tarjoaa Suomen Harrastajateatteriliitto

Tietoa teattereille

Kesäteatterisovellus kertoo missä ja milloin kesäteatteria on tarjolla. Ilmaisesta sovelluksesta yleisö näkee ohjelmistonsa ilmoittaneiden teattereiden käynnissä olevan ja tulevan ohjelmiston.

Suomen Harrastajateatteriliitto nostaa Suomen kansainvälisestikin täysin uniikin kesäteatteritoiminnan sovelluksen avulla uudella tavalla näkyväksi. Missään muualla maailmassa ei ole niin paljon kesäteattereita kuin Suomessa.

Miksi mukaan?

Sovelluksen kartalle pääsevät näkyviin kaikki aktiiviset kesäteatterit täysin ilmaiseksi. Jos oma teatterisi ei löydy kartalta, ilmoita siitä liittoon. Sovelluksen käyttäjille eli kesäteatteriyleisölle sovellus on täysin ilmainen.

Jos teatteri haluaa lisätä näkyviin kauden esityksen, sovelluksesta voi ostaa tuotantolisenssin.

Suomen Harrastajateatteriliitto sitoutuu markkinoimaan ja esittelemään sovellusta sekä sieltä löytyviä kesäteatterituotantoja käyttäjäkunnalle vahvalla panostuksella, valtakunnallisesti laajasti useita eri tiedotus- ja markkinointikanavia hyödyntäen.

Tuotantolisenssin hinnalla kesäteatterit saavat muun muassa näkyvyyttä Google-markkinoinnissa, sosiaalisessa mediassa, YouTubessa, liiton tapahtumissa ja vuosittain vaihtuvissa tilaisuuksissa ja julkaisuissa.

Miten mukaan?

Liittyminen on helppoa! Lataa sovellus, rekisteröi itsellesi käyttäjätili ja lähetä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tieto, mihin teatteriin haluat käyttäjätilisi liitettävän. Tuotantolisenssin voi ostaa suoraan sovelluksesta.

Ladattavat materiaalit

Ostaessaan tuotanolisenssin teatteri saa käyttöönsä Kesäteatteri-sovelluksen markkinointipaketin, johon sisältyy julisteen ja tarrojen lisäksi Skannaa kesäteatteripassi -postereita.

Ohessa tarjoamme materiaalit teatterien käyttöön myös sähköisessä muodossa.

Hinnasto

Alla hinnasto sovelluksessa tarjolla olevista tuotteista. Olethan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected], mikäli haluat tuotteista lisätietoa tai haluat pyytää tarjouksen.

Tuote Normaalihinta Hinta SHT:n jäsenille
Tuotantolisenssi
189 € 129 €
Materiaalipaketti (lisäpaketti)
10 € 10 €
Push-ilmoitus (vakio)
50 € 50 €
Push-ilmoitus (kustomoitu)
150 € 150 €

Palvelun tarjoaa Suomen Harrastajateatteriliitto.
Google Play ja Google Play ‑logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

Kesäteatteri-appi · Tietoa teattereille · Palvelukuvaus · Käyttöehdot · Tietosuojaseloste